Reviews from Sushi to go Tapolee Rotterdam

Recent reviews

4.0
Amin
1 July 2024
Basma Nermin Slassi
24 June 2024

Qua prijs en smaakverhouding is dit echt wel goede sushi, ook de gebakken rijst met garnalen is heerlijk. En super vriendelijk personeel.

Wojtek
22 June 2024

Bardzo smaczne i w rozsądnej cenie.

Conch
18 June 2024
Jade
18 June 2024

Heerlijk en goede service. We kregen zelfs wat extra sushi.

Copper
16 June 2024

Blijft lekker

Jory
15 June 2024

hele fijne sushizaak! goeie zalm en aardige mensen, super snel met het bereiden

Rachelle
3 June 2024

Zoals altijd weer top!

Mvw
2 June 2024

Lekkere sushi!

Luna
30 April 2024

Altijd super tevreden bij sushi to go tapolee. Prijs-kwaliteitverhouding is echt goed. Het eten is altijd heel vers! & bij afhalen is het eten altijd op tijd klaar. Mijn favoriete sushirestaurant! Toppers!

Mya
12 April 2024

De sushi was weer heerlijk en vers! Aanrader!

Salma
9 April 2024
Rachelle
30 March 2024

Zoals altijd weer heerlijk!

N.S
28 March 2024

Altijd lekker en vers top!

H.Drinkwaard
19 March 2024

Heerlijke, verse sushi!

Joke
10 March 2024

Prima weer en op mijn verzoek handig verpakt voor een wandeling. Tot de volgende keer!

J
10 March 2024
Erwin
2 March 2024

Heerlijke sushi! Besteld via website, afhaaltijd ingevuld en het stond netjes klaar. Super!

RF
2 March 2024

Eten was top !!!

Rachelle
10 February 2024

Zoals altijd weer top!

J
10 February 2024

Snel en altijd vriendelijk!

Eza
31 January 2024

Super lekker!

Jonathan
28 January 2024
Sara
23 January 2024
yannic
23 January 2024

heerlijk

Bella
13 January 2024

Het was weer HEERLIJK! Super bedankt dat jullie op tijd mijn bestelling konden maken. Ik heb mijn vasten dankzij jullie hulp tijdig kunnen verbreken.

Shan Umniyah
8 January 2024

Was zoals gewoonlijk altijd lekker

Ivy
7 January 2024
Brahim Miskukuh
26 December 2023
zohra-@live.nl
26 December 2023
Bart
23 December 2023

Super sushi!

Very good sushi
27 November 2023
I b w
17 November 2023

I usually enjoy what i order but this time the avocado was super hard! Not enjoyable at all :(

N.
13 November 2023

19:00 konden we de box afhalen maar we hebben in de zaak helaas nog 40min moeten wachten. Sushi was overigens wel heerlijk.

Room
26 October 2023

S middags besteld om s avonds af te halen. Stond netjes optijd klaar. Heerlijk gegeten alles zo vers. Dikke vette 10 !

Taiwo
22 October 2023

Heel lekker gemaakt! Ga zo door !

Beyza
22 October 2023

Was weer heerlijkk !!

Inez
21 October 2023
Anoniem
14 October 2023
Kewin
23 September 2023
Rachid
22 September 2023

Prijs/kwaliteit is prima. Vriendelijk personeel. Helaas lag de website eruit en belde ik om het te melden en de bestelling door te geven, maar sprak niemand de NL'se taal. Desondanks vijf sterren voor o.a. de vriendelijkheid.

Ns
20 September 2023

Super lekkere sushi! Wij hebben er onwijs van genoten.

Sha
14 September 2023

Super lekkere sushi de beste

Mohamed
3 September 2023

Super lekker, snelle service en vriendelijk personeel

Dalibor
21 August 2023

Poke bowl is best here 😍😍😍😍

FZ
20 August 2023
Danijela Rezic
17 August 2023

Echt lekker!

Rotterdammer
5 July 2023
Karin Welling
25 June 2023

De garnaal viel erg tegen, taai en smaakte niet vers, ook de uitjes op de spicey waren droog en niet knapperig, tonijn was lekker. Jammer, we bestellen niet vaak sushi omdat het vrij duur is, als we bestellen bestel ik graag bij jullie en we keken er naar uit maar vandaag viel erg tegen.

Sam
25 June 2023

Lekker sushi en veel voor een voordelige prijs!

Ilham
17 June 2023

Heerlijke sushi zoals altijd en netjes op tijd klaar!

Laura Pene
1 June 2023
S.
28 May 2023

Heerlijke en verse sushi, eet hier al jaren

Joris
24 May 2023

helemaal top, en sneller dan verwacht!

Onno
23 May 2023

Sushi was lekker, de Gyoza erg koud. De bezorging was 45 minuten later dan aangegeven, wat erg vervelend was

Bart
22 May 2023

Perfect heerlijk en vers

Salma
16 May 2023

Altijd blij geweest met sushi to go tapolee! Helaas gisteren geen soja-saus gehad bij mijn bestelling. Ik heb gebeld maar kreeg geen saus opgestuurd, dus uiteindelijk droge sushi gegeten. Jammer.

Sena
15 May 2023

Mijn vaste plekjee!! Heerlijke sushi! Lekker vers, en perfecte prijsverhouding!

Anoniem
12 May 2023

Lekkere sushi werd snel bezorgd op een vrijdag avond

KP77
7 May 2023

Spicy Tuna is not spicy, where is the spice???????

Arvand
1 May 2023

Lekkr zo als altijd

Merel traas
30 April 2023

Avocado was keihard..

Mya
26 April 2023

Het was weer heerlijk!

Rachel
23 April 2023
Judith
21 April 2023

Altijd verse en smakelijke sushi!

M
19 April 2023

Wachttijd van 2 uur

Francis van dun
13 April 2023

Altijd goeie sushi bij Tapolee! Snel bezorgd

anke van rossen
11 April 2023

PRIMA VERZORGT EN HET WAS HEERLIJK!!

I.a
7 April 2023
Sissi
2 April 2023

De spicy tonijn had een rare/vieze smaak. Dacht eerst dat het aan mij lag maar mijn bezoek gaf hetzelfde aan. De rest van de sushi was wel heerlijk.

Chaima
31 March 2023

We hebben lekker gegeten! Bedankt.

Xxxx
27 March 2023

Sushis waren lekker, alleen crispy Chicken had ik wat anders verwacht, de crispy vegie zijn lekker.

.
27 March 2023

Vind jammer dat ik heb aangegeven dat ik geen avocado wil in mijn sushi maar die toch heb gekregen waardoor we 2 California rol niet hebben gegeten en daarna heb ik gebeld krijg ik iemand aan de lijn met wie ik geen gesprek kan voeren heb altijd goeie ervaring met jullie gehad maar vandaag jammer genoeg niet en mijn bestelling was ook nog te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathalie
25 March 2023

Klantvriendelijk, makkelijk te bestellen, afhalen is op tijd. Prijs is ook betaalbaar!

Bird
24 March 2023

Echt lekker en de service is ook goed !

Ilyas
22 March 2023

Zeker 1 van de lekkere afhaalsushi van Rotterdam. Prijs/kwaliteit verhouding perfect. Zeker voor herhaling vatbaar!

Samia
19 March 2023
Drinkwaard
19 March 2023

Top bedrijf

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

l
19 March 2023

Ik had gevraagd of op al me sushi spicy saus kon ipv alleen op de kip maar toch niet gekregen. De sushi was taai en alles behalve vers helaas. Ik was bij afhaal vaste klant dus vond dit teleurstellend.

Noémi
19 March 2023

Ik heb bij afhalen specifiek gevraagd of er sojasaus bij de bestelling zat, of ik dit apart moest bestellen. Ja, zit er standaard bij, gaf een medewerker aan! Ze knopen voor afhalen je bestelling dicht (ja de knoop kon ik natuurlijk eruit halen), om je vervolgens aan de telefoon uit te leggen dat je de bestelling samen met ze moet nachecken op locatie, en zo de schuld bij klant te leggen, omdat hun de sojasaus zijn vergeten toe te voegen. Pardon?? En alsof dat niet genoeg is, hangen ze de telefoon op terwijl je in het gesprek vraagt naar compensatie, omdat je toch een kwartier terug moet rijden voor enkel sojasaus (gezien ze niet hier bezorgen). Nooit meer een bestelling van mij, of ieder ander die mij naar jullie vraagt. Onbeschoft!

Khadija
14 March 2023

Lekkere sushi, altijd vriendelijk en zeer klantvriendelijk. Bezorger was sojasaus vergeten; deze werd heel netjes alsnog bezorgd.

Veerle Bakker
11 March 2023

Hele lekkere sushi, veel opties (ook voor vega(n)s en mensen met glutenallergie), goede prijs en snel bereid! Wij zijn nieuwe vaste klant.

Sb
10 March 2023

Bestelling was niet compleet 1 rol miste en de bonen ook.

Yannic Alkemade
5 March 2023
Anoniem
3 March 2023
Henk
2 March 2023

Al in de ochtend een bestelling geplaatst voor 19uur ‘s avonds. Het kwam echter een half uur te vroeg met een zeer onduidelijke reden en bovendien was hetgeen warm moest zijn inmiddels ook al te koud. Te vroeg leveren is net zo irritant als te laat aangezien wij, met onze gasten nog niet compleet waren. Verder zijn de producten prima, behalve de gyoza’s. Die waren droog, niet zoals het hoort.

Alex
27 February 2023

Beste sushi van rotterdam en aardige bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N
24 February 2023

2x duidelijk vermeld: spicy tuna (zonder mayonaise)!! Kom ik aan vraag ik ter controle: is het zonder mayonaise? Zeggen ze ja… kom ik thuis, wat zit erin??? MAYONAISE! Echt belachelijk dat de klanten niet sirieus worden genomen en ook überhaupt dat niemand me echt kan verstaan daar (zowel nederlands als in het engels)…

Danielle visser
23 February 2023

Was zeer lekker

Kaynara
19 February 2023

Heel lekker eten en mooi prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle visser
19 February 2023

Was heel lekker allemaal ☺️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L.M.
17 February 2023

Om 17.09 uur een bestelling gedaan. 2 uur later kwam de bezorger aan. Overigens een vriendelijke jongeman. Tussentijds (1,5 uur later) gebeld naar de zaak om te vragen wanneer het eten zou komen. Het systeem had eruit gelegen. Meerdere keren excuses gekregen, maar gevoelsmatig wel met een ondertoontje (kan het toch ook niet helpen). Geen compensatie oid aangeboden gekregen. Vervolgens de sushi gaan eten, maar zat kraak nog smaak aan. Vooral mousse (fijn als dat duidelijk vermeld staat). Als ik tonijn met avocado zie staan, dan verwacht ik geen tonijnsalade. Idem dito met de zalm. Helaas maar voor mij niet meer voor herhaling vatbaar.

R.
14 February 2023

Eten zag er goed uit. Alleen kreeg ik een bakje wat kapot was.

Amaya
10 February 2023

Helaas verkeerde bestelling maar verder wel lekker

Sara
8 February 2023
Ruth
3 February 2023

Hele lieve mensen zijn het. Ik had online besteld en ik kwam 5 minuten voor sluitingstijd mijn bestelling ophalen. Die mensen waren erg lief en rustig. Daarnaast vond ik het eten erg lekker voor die prijs!

Laura Pene
1 February 2023
Bauke
30 January 2023

Leuke mensen, goedkoop eten, en waar voor je geld!

Dominique
26 January 2023

Sushi was weer goed, maar wasabi sojasaus en stokjes ontbraken. Bij nabellen werd ik vrij onvriendelijk te woord gestaan. Jammer.

Mandy
24 January 2023